O nama

O nama

Preko dvadeset godina, posvećeni smo jednom cilju – da svojim korisnicima život učinimo lakšim i udobnijim. Naša kompanija je postala broj jedan u proizvodnji toplotnih pumpi i stekla dobru reputaciju kada je u pitanju bezbednost, kvalitet, izdržljivost i inovacija.

Sa stotinama instalisanih sistema, stekli smo bogato iskustvo u proizvodnji toplotnih pumpi, tako da su one postale sinonim za odličan kvalitet i zadovoljstvo korisnika.

U našoj fabrici, Microma proizvodi širok dijapazon toplotnih pumpi vrhunskih perfomansi koje zadovoljavaju i najstrože standarde kako po pitanju kvaliteta, tako i po pitanju bezbednosti.

U želji da korisnik bude bezbrižan po pitanju svog sistema za grejanje i/ili hlađenje, obezbedili smo ozbiljnu mrežu akreditovanih instalatera i servisera, a garancija od 7 godina govori koliko smo sigurni u kvalitet naših uređaja.

Bezbednost korisnika i njegove imovine za nas je od prioritetnog značaja. Iz tog razloga, Microma toplotne pumpe su podvrgnute rigoroznim testovima kako bi se potvrdila njihova bezbednost, o čemu svedoče potvrde uvaženih sertifikovanih institucija.

Po našem uverenju, malo je kompanija koje Vam mogu pružiti takve garancije za dugotrajan i bezbedan rad sistema.